Update 25-03-2014 - 15:17u
Vandaag is het redelijk rustiug op de servers maar de aanvallen zijn er nog steeds. We hebben gisterenavond gesprekken op lokatie gehad met mensen op het datacenter om de DDoS nog beter onder controle te krijgen. Er zijn enkele belangrijke aanpassingen terplaatse uitgevoerd. Let op, DDoS stopt nooit maar we doen er alles aan om dit tegen te gaan.

Update 22-03-2014 - 19:04u
Het is nog niet bekend wanneer de DDOS aanval op het netwerk onder controle is. Om de paar uur hervatten de aanvallers de DDOS aanval, de aanval is dan dusdanig groot dat wij de server offline moeten halen om te voorkomen dat alle andere diensten van Wned ook onbereikbaar worden. Wij doen ons best om de aanvallen te stoppen.

Op dit moment is het wel onder controle maar het kan zomaar weer beginnen met een andere reeks IP-adressen helaas. Onze medewerkerts zijn non-stop bezig om de DDoS aanvallen tegen te gaan en tegen te houden d.m.v. telkens scripst aan te passen.

Update 22-03-2014 - 8:39u. 
Helaas zijn de vele DDOS aanvallen nog steeds bezig op het netwerk. De DDOS aanvallen zijn veelal in de nacht. We hebben nieuwe beveiliging geschreven en werkt. Ondanks deze wel werkt is het nodig het script op momenten van aanvallen te fine tunen. Afgelopen nacht wat dit zo'n moment en hebben weer met man en macht de aanvallen tegengehouden en het script waar nodig aangepast. We hopen snel resultaat te boeken maar deze keer zijn de aanvallen zeer ernstig en besteden hier dan ook vele uren aan. Helaas is dit overmacht, vele hosters hebben veel last van dit type DDOS. De DDOS aanvallen zijn niet gericht op onze servers maar op het netwerk van de datacenter waar wij onze servers hebben staat. Onze servers zijn voorzien van passende beveiliging en zijn hierdoor afgeschermd van de buitenwereld betreft verschillende soorten aanvallen.

15-03-2014 - 20:23u
De laatste dagen zijn er zeer ernstige DDOS aanvallen aan de gang op het netwerk van het datacenter. De servers zijn niet getroffen maar u ondervindt hiervan wel overlast. Omdat de DDOS gericht is op het netwerk van de datacenter zullen hier veel hosters last van ondervinden. De medewerkers van de datacenter zijn hier voortdurend mee bezig en zullen 24/7 de aanvallen monitoren en blokkeren wanneer er een aanval het netwerk overbelast. 99% van alle aanvallen worden direct geblokkeerd door de DDOS preventie.

Helaas kunnen we niet inschatten wanneer er een aanval aan de gang gaat en hoe lang deze zal gaan duren. Wel zullen de medewerkers direct alles op alles zetten zodat uw website zo snel als mogelijk weer online is.

Voor Wned is dit netwerk onbenaderbaar en kunnen hier helaas geen invloed op uitoefenen omdat deze aanvallen niet op onze servers worden uitgevoerd.