11:34u. Alle problemen zijn inmiddels opgelost. 

Vannacht, vanaf 23:00 uur beginnen we met groot onderhoud op alle servers. Het is mogelijk dat de servers een restart nodig hebben. Tijdens het onderhoud zullen we belangrijke software vervangen voor nieuwere versies. Daarnaast gaan we kernel updates uitvoeren waaronder vervangen van betere en snellere hardware zoals geheugen en processors. Ook gaan we de in- en output van alle schijven testen en eventueel vervangen.

Dit onderhoud begint om 23:00 uur en stopt uiterlijk om 06:00 uur.


UPDATE 07-08-2014 (ochtend)


Geachte heer/ mevrouw,

Dit betreft 1 server en heeft te maken met schrijfrechten..

Afgelopen nacht zijn er reguliere updates geweest, niets bijzonders en dit zou ook niet merkbaar moeten zijn maar bepaalde, niet allemaal, sites geven na de update een witte pagina of een fout. Omdat de server wel goed werkt en in principe alle sites werken, behalve bepaalde versies van websites moeten we op zoek naar de fout welke zich voordoet en waarom deze met de updates niet werkt.

Door verschillende herstel werkzaamheden is het mogelijk dat ook uw mail ook niet werkt. Alle mail wordt wel opgevangen en later weergegeven.

We zijn er op dit moment mee bezig. Houdt u a.u.b. uw website en deze statis pagina in de gaten voor de actuele status.

Onze excuses voor het ongemak.


UPDATE 07-08-2014 (10:30u) 

Alle websites werken weer. Ook de mail werkt via e-mail programma's, bijvoorbeeld outlook, macmail enz. Webmail vertoond nog storingen. Hieraan wordt op dit moment nog gewerkt.