__________update 9:00u__________

Alle updates zijn rond 4 uur vannacht geslaagt. MySQL had nog enkele kleine bugs achter gelaten. Hierdoor was er een weergave fout. We hebben dit opgelost maar we blijven dit vandaag in de gaten houden. Mocht er een MySQL fout ontstaan, dan zijn we er direct bij. Dank u wel voor uw begrip.

__________einde update 9:00u__________

In de nacht van Donderdag op Vrijdag (26/27 Februari) gaan we de server met IP 91.198.27.232 upgraden naar de nieuwste software versies binnen DirectAdmin. We starten vandaag (26 februari) rond 23:00 uur.

Deze software zal veel voordelen hebben, waaronder een verbeterde performance en een hoger beveiligingslevel. Ook zullen we de eerste stap van een nieuwe backup functie inbouwen waarmee we u de mogelijkheid geven zelf backups te downloaden van onze externe backupservers naar uw eigen PC.

Alle software op de server zal vernieuwd worden, echter heeft voor u de grootste impact de update van de PHP versie. We zullen van PHP 5.3 en PHP 5.4 upgraden naar PHP 5.5, met de optie om te downgraden naar PHP 5.4. Dit kunt u zelf instellen in Directadmin bij het kopje Domeinnaam beheer. Aangezien deze nieuwe software voorzien is van de nieuwste functionaliteiten , verwachten wij geen problemen bij u.

Indien u wel problemen tegenkomt of aanmerkingen hebt horen we dit graag van u, zodat we u meteen kunnen helpen met een passende oplossing.

Komende weken worden alle servers voorzien van de nieuwste software. De betreffende server wordt persoonlijk aan u kenbaar gemaakt via de mail en is te lezen op deze pagina.

Wij adviseren u tijdens de updates niets aan uw webpagina te wijzigen.