Inloggen / bewerken

Bij Wned zijn er twee verschillende plekken waar u kunt inloggen/ werken:

1. Klantenpaneel: U kunt hier uw persoonlijke gegevens beheren, zoals uw naam, adres en telefoonnummer. Ook vindt u hier informatie over uw abonnementen, facturen en producten nadat u bent ingelogd. Het is echter belangrijk om te weten dat u hier geen toegang heeft tot de server om bijvoorbeeld uw website te uploaden. U kunt hier alleen de nameservers (ns) aanpassen als u elders een server heeft draaien. We raden aan hier niets te veranderen als u hosting bij Wned heeft, omdat dit enige ervaring vereist. Als u hosting bij Wned heeft, hoeft u hier over het algemeen niets te doen.

Om in te loggen op het klantenpaneel, heeft u een e-mail ontvangen met als onderwerp: "Welkom bij Wned.nl | Klantenpaneel." In deze e-mail vindt u uw debiteurennummer (beginnend met DB...) en het bijbehorende wachtwoord.

2. DirectAdmin controlepaneel: Voor het beheer van uw website, e-mail, databases en andere technische aspecten, gaat u naar het DirectAdmin controlepaneel. U kunt hiervoor naar de link gaan: http://www.voorbeeldomeinnaam.nl:2222 of het IP-adres gebruiken: http://ip-adres:2222. U heeft een e-mail ontvangen met als onderwerp: "Gegevens van uw webhostingpakket" waarin u de inloggegevens vindt. Deze inlognaam is meestal gebaseerd op uw naam of bedrijfsnaam, en het bijbehorende wachtwoord. Bewaar deze gegevens goed en zorg ervoor dat ze niet in verkeerde handen terechtkomen. U heeft deze gegevens nodig zolang u klant bent bij Wned om uw website en e-mailaccounts te beheren.

Als u problemen heeft met inloggen, controleer dan of u alle letters, cijfers, tekens, hoofdletters en kleine letters correct heeft ingevoerd. Als u de gegevens kopieert, zorg er dan voor dat er geen extra spaties worden meegenomen.

Als u een van deze twee sets inloggegevens kwijtraakt, kunnen we deze opnieuw naar u sturen, en uw DirectAdmin inloggegevens worden gereset.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.