DirectAdmin control paneel

Wned maakt gebruik van het DirectAdmin Controlepaneel. Met het Controlepaneel heb je volledige controle over jou website, email, enzovoorts. Om een duidelijk beeld te krijgen van wat DirectAdmin precies is kun je inloggen met een demo account.

Klik hier om een demo van DirectAdmin te starten
Let op, dit is een demo login van DirectAdmin zelf en kan afwijken van onze eigen server setup. Je logt wel op onze eigen servers in.

User (inloggen als gebruiker)
Gebruikersnaam: demo_user
Wachtwoord: demo

Reseller (inloggen als wedeverkoper)
Gebruikersnaam: demo_reseller
Wachtwoord: demo

Om naar je eigen omgeving te gaan ga je naar http://www.uweigendomeinnaam.nl:2222 en hier vul je de gegevens in welke je van ons hebt ontvangen.

Mocht je uitleg nodig hebben over DirectAdmin, klik hier. en voor resellers klik hier
Let op, dit is een help pagina van DirectAdmin zelf en kan afwijken van onze eigen server setup.

Ook heeft Wned verschillende tutorials (filmpjes) geplaatst op Youtube over hoe u DirectAdmin kunt gebruiken.

Overzicht digitale handleidingen:

Totaaloverzicht uploads Youtube