Installatie Joomla mislukt submap

Als u AdminTools in Joomla gebruikt is het mogelijk dat een nieuwe installatie in een submap niet werkt in Installatron.

Herstel eerst uw .htaccess om een nieuwe installatie mogelijk te maken.

Het is mogelijk dat dit in de toekomst hersteld wordt door AdminTools/ Installatron maar vooralsnog is het een bug tussen deze 2 installaties.

Werkwijze voor subdomein/map:

Verwijder .htaccess. Installeer via Installatron. Ga in originele site weer naar AdminTools htaccessmaker en maak .htaccess opnieuw aan.

MELDING INSTALLATRON BIJ INSTALLATIE VAN JOOMLA

Fout Installatron:

Een test met het geselecteerde domein heeft gefaald (HTTP error: 403).

Installatron is niet instaat om software te installaren dat niet verwijst naar dit web account.

Als dit een nieuw hosting account is of de domeinnaam is net geregistreerd, wacht dan tot 24 uur (meestal korter) voordat de domeinnaam begint te werken.

Als u zeker weet dat de domeinnaam goed werkt neem dan contact op met uw hosting provider.

Technical Error: [1] Written file `/home/name/domains/name.nl/public_html/subname/nieuwesite/deleteme.86lsdywb.php' not accessible at `http://name.nl/subname/deleteme.86lsdywb.php'.

2013-11-01T16:17:47+01:00 FAILURE [3; /usr/local/bin/curl] http://name.nl/subname/deleteme.86lsdywb.php [http code=403] @123.456.789.000(123.456.789.000)

WAARSCHUWING ADMINTOOLS BIJ .HTACCESS MAKER.

WARNING!

Due to varying compatibiity of the following settings among servers, applying the .htaccess file may cause inability to access your site with a white page or an Internal Server Error 500 message. In this case, remove the .htaccess and try disabling some options before reapplying.

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.