Help

De Kennisbank is een collectie van antwoorden op vaak gestelde vragen
Nieuwe vaste tarieven voor nieuwe en bestaande klanten.
  • .NL    € 3.75 (nieuw en verlengen)    per jaar 
  • .BE    € 5.75 (nieuw en verlengen)    per jaar
  • .EU    € 5.75 (nieuw en verlengen)    per jaar
  • .COM    € 8.75 (nieuw en verlengen)    per jaar

Onze volledige prijslijst kun u hier lezen

WhatsApp contact met Wned


 Nieuwe diensten toegevoegd

Oplossing

NIEUW! Alle nieuwe domeinnaam registraties en verlengingen vaste lage prijzen.

  • NL € 3.75 (vaste lage prijs) per jaar
  • BE € 5.75 (vaste lage prijs) per jaar
  • EU € 5.75 (vaste lage prijs) per jaar
  • COM € 8.75 (vaste lage prijs) per jaar

 Mail over SSL (encrypted email)

Website Builder: (nieuw)
 
Voor alle klanten en resellers hebben we nu ook een Website Builder beschikbaar gemaakt. Website Builder is een simpel systeem waarmee u uw eigen website kunt ontwerpen en aanpassen. Zeer geschikt wanneer u snel, eenvoudig en zonder kennis van programmeren een site wilt maken om uw doelgroep te benaderen.
 
Om Website Builder te gebruiken gaat u naar uw DirectAdmin omgeving en klikt op Website Builder. De DirectAdmin gegevens heeft u ontvangen bij het aanmaken van uw hostingpakket. Dit is de mail "Gegevens van uw webhostingspakket"
 
Test het zelf op deze pagina en zie hoe eenvoudig de Website Builder werkt.
 
Backup en restore:
 
In DirectAdmin (uw controlepaneel) heeft u een link naar "Download en restore Backups" Als u daarop klikt krijgt u een nieuw inlogvenster waar u kunt inloggen met uw DirectAdmin gegevens. Daar ziet u uw back-ups welke u kunt restoren. Alle backups worden alle dagen in de nacht gemaakt en 30 dagen voor u bewaard.
 
De DirectAdmin gegevens heeft u ontvangen bij het aanmaken van uw hostingpakket. Dit is de mail "Gegevens van uw webhostingspakket"
 
SSL en gratis certificaten (voor https):
 
SSL bieden wij u gratis aan. Ook een certificaat kunt u gratis installeren via "Let's Encrypt". Dit kunt u vinden onder "SSL certificaten" (SSL Certificates) in DirectAdmin. Mocht SSL niet zichtbaar zijn in uw DirectAdmin dan kunt u ons vragen deze te activeren. Deze kan uitstaan i.v.m. het migreren van de oude servers naar de nieuwe waarop SSL aan dient te staan. Als u een Basis hosting heeft kunt u deze door ons laten upgraden naar een (minimaal) start pakket. In de basispakketten is SSL namelijk niet beschikbaar.

De DirectAdmin gegevens heeft u ontvangen bij het aanmaken van uw hostingpakket. Dit is de mail "Gegevens van uw webhostingspakket"


Uw ervaring met Wned is belangrijk voor ons.


Ervaringen over Wned staan op ISPGids.nl. Uiteraard mag u ook een ervaring plaatsen over Wned. Hiermee helpt u ons en klanten met eerlijke ervaringen over Wned.

ISPGids.nl Logo