Help

De Kennisbank is een collectie van antwoorden op vaak gestelde vragen
Nieuwe tarieven domeinnamen

Nieuwe registraties- verlengingen en verhuizingen domeinnamen heeft u al vanaf slechts € 3.75 (nieuw en verlengen) (Alle tarieven worden excl BTW weergegeven). 

Per direct! nieuwe vaste tarieven voor nieuwe en bestaande klanten.

.NL    € 3.75 (nieuw en verlengen)    per jaar

.BE    € 5.75 (nieuw en verlengen)    per jaar

.EU    € 5.75 (nieuw en verlengen)    per jaar

.COM    € 8.75 (nieuw en verlengen)    per jaar


 Varnish reverse proxy

Oplossing

Wat is Varnish?

Varnish is zeer geschikt voor webshops en zware websites. Wordpress en Magento 2 zijn de 2 standaarden in Varnish maar ook is er ook een Default Config beschikbaar. Met andere woorden, alle websites kunnen hiermee overweg.

Varnish is een reverse proxy, ook wel web accelerator genoemd. Deze draait op een externe SSD-server waar in een normale configuratie de webserver actief is. Deze Varnish server is een externe cache server waarop bestanden zoals foto’s, en vele andere bestanden wordt opgeslagen welke hierdoor al voor geladen is voor uw website. Dit betekent dus een snelheidswinst tot wel 400%. Laadtijd is na 1 tot 3 uren ook bijzonder snel en laadtijd is ook uitgesloten. Uiteraard hanteren wij een 30 dagen niet goed geld terug garantie op Varnish.

Tarieven

Alle basispakketten kunnen niet omgezet worden naar Varnish. U kunt wel een upgrade aanvragen naar 1 van de onderstaande pakketten.

Starpakket: 1.75 PM boven op de huidige tarieven.
Superpakket: (inbegrepen)
Megapakket (inbegrepen)

Voor resellers,

Pakket 1 t/m 3: €12.50 p.m.
Pakket 4 t/m 9: (inbegrepen)

U kunt Varnish activeren per klant. Eventueel kunt u hiermee een eigen verdienmodel (en extra) genereren.

We hebben Varnish uitvoerig getest en is stabiel. Echter is er nog geen uitgebreide handleiding beschikbaar. Ook is het belangrijk om te weten dat u vooraf moet weten welke aanpassingen er gedaan moeten worden op uw website voor Varnish aan gaat. Uiteraard leren wij hier ook van en zullen dan ook met u meekijken indien nodig.

Indien u Varnish wil gebruiken kunnen wij deze voor u activeren in uw user account. Zodra deze actief is kunt u uw website omschakelen naar Varnish via uw controlepaneel, DirectAdmin.

Om Varnish te activeren kunt u contact opnemen via support@wned.nl Binnen 24 uur zullen wij voor u Varnish activeren.


Uw ervaring met Wned is belangrijk voor ons.


Ervaringen over Wned staan op ISPGids.nl. Uiteraard mag u ook een ervaring plaatsen over Wned. Hiermee helpt u ons en klanten met eerlijke ervaringen over Wned.

ISPGids.nl Logo

Artikel details

Artikel ID: 91

Categorie: Technisch

Gerelateerde artikelen